Wie

rust 9FutureSolve is een Nederlandse organisatie met een internationale footprint. Met focus op de zakelijke rationalisering van morgen, gedreven, optimistisch en blijvend. We helpen organisaties succesvol te zijn en te blijven. We werken internationaal voor veel bestaande relaties als ‘trusted advisor’. Door de eigenzinnige werkwijze van FutureSolve en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en oplossingen realiseerbaar.

We geloven in onze mond-tot-mond reclame.

Een platte organisatie zonder managers, secretaresses en onnodige overhead. De autoriteit binnen de onderneming is verdeeld onder de medewerkers die zelf oplossingen bedenken voor de uitdagingen waarmee ze tijdens hun werk worden geconfronteerd. We geven onze mensen de vrijheid en mogen zelf beslissingen nemen.

Wij bieden hulp bij vrijwillige en noodzakelijke veranderingen.

De directie van FutureSolve is er voor de formele zaken én als het fout gaat. Verder is alles een individuele-, team-, en groepsverantwoording. We vullen elkaar aan, acteren als elkaars back-up en sparringpartner. De voetjes op de grond, de pootjes in de klei. Per slot van rekening hebben ook wij de wijsheid niet in pacht.

“Ons werk is niet geheim, maar ca 90% vraagt wel discretie”

Onze kernwaarden vormen de basis voor ons handelen. Onze Code zet de kernwaarden en gedragsregels uiteen die wij allemaal moeten opvolgen in onze keuzes, gedragingen en besluiten van alledag. FutureSolve is een handelsnaam en onderdeel van NijnnoVision. Onze ‘familie’ bestaat ondertussen uit 40 leden, jong en oud.interim-managementWat niet:

  • Wij doen geen sales opdrachten voor onze relaties (wij geloven dat sales een onderdeel van de cultuur moet zijn).
  • Wij lopen niet te koop met onze eigen foto op deze website en suggereren nooit dat we een grote organisatie zijn (onze kracht zit juist in onze bescheiden omvang van 22 Nederlandse en 18 internationale ‘familieleden’).
  • Wij adverteren niet, organiseren geen dure borrels, we zijn niet gevestigd in een duur kantoor (want dat is zóó 2010…), of rijden dikke auto’s

Bel ons op +31(0)36 799 8750‬ voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.