who

Wie

FutureSolve is een Nederlandse organisatie met een internationale footprint. Met focus op de zakelijke rationalisering van morgen, gedreven, optimistisch en blijvend. We werken internationaal voor veel bestaande relaties als ‘trusted advisor’. Door de eigenzinnige visie en werkwijze van FutureSolve en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en oplossingen realiseerbaar.


Wat

FutureSolve is actief als accelerator, incubator en biedt venture management. FutureSolve biedt hulp bij interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen. Voor ondernemingen en organisaties zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress.

Wij blijven weg van de hype en zijn kritisch.
Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten zoals o.a. online- en offline werkruimte, gepersonaliseerde diensten, een cultuurprogramma, coaching, een bewezen netwerk van professionals en toegang tot kapitaal.


Waar

FutureSolve is gevestigd in Almere, heeft een krachtig wereldwijd netwerk
en is anno 2021 voornamelijk actief in West-Europa.