Wie we zijn

family-business-meetingFutureSolve is een platte organisatie zonder managers, secretaresses en onnodige overhead. De autoriteit binnen de onderneming is verdeeld over de medewerkers die zelf oplossingen bedenken voor de uitdagingen waarmee ze tijdens hun werk worden geconfronteerd. We geven onze mensen de vrijheid en mogen zelf beslissingen nemen.

Onze ‘familie’ bestaat uit 40 leden, jong en oud.

Naar onze mening is de directie van FutureSolve er voor de formele zaken én als het fout gaat. Verder is alles een individuele-, team-, en groepsverantwoording. We vullen elkaar aan, acteren als elkaars back-up en sparringpartner. Per slot van rekening hebben ook wij de wijsheid niet in pacht. Door de eigenzinnige werkwijze van FutureSolve en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en oplossingen realiseerbaar.

team

FutureSolve,
een Nederlandse organisatie met een internationale footprint.

FutureSolve is vanaf voorjaar 2019 actief binnen het spectrum van coaching, counseling, sociale innovatie en verandermanagement.
Met focus op de zakelijke rationalisering van morgen, gedreven, optimistisch en blijvend. We helpen individuen en organisaties succesvol te zijn en te blijven.
We werken internationaal voor veel bestaande relaties als ‘trusted advisor’. Door de eigenzinnige werkwijze van FutureSolve en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en oplossingen realiseerbaar.

“Ons werk is niet geheim, maar ca 90% vraagt wel discretie”

business-ethics-binder

Onze kernwaarden vormen de basis voor ons handelen. Onze Code zet de kernwaarden en gedragsregels uiteen die wij allemaal moeten opvolgen in onze keuzes, gedragingen en besluiten van alledag. Wij tonen aan dat collega’s heel goed zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen over datgene waar ze goed in zijn. Die vrijheid en de snelle groei maakt het werken bij FutureSolve een prachtige uitdaging. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren specialisten. Met onze coaching-skills, creatieve vaardigheden, en ideeën bieden we multidisciplinaire oplossingen die uw (individuele) wens en behoefte ondersteunen.

We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week benaderen, per email of telefoon. We proberen, wanneer u een bericht stuurt of achter laat, overdag vaak binnen 2 uur te reageren. Meer weten? Bel ons of stuur ons hier een bericht.

We geloven in onze mond-tot-mond reclame.

Wat niet:
Wij doen geen sales en marketing opdrachten (wij geloven dat sales en marketing een onderdeel van de cultuur moet zijn). We lopen niet te koop met onze eigen foto op deze website en suggereren nooit dat we een grote organisatie zijn (onze kracht zit juist in onze bescheiden omvang van rond 22 Nederlandse en 18 internationale ‘familieleden’). Wij adverteren niet, organiseren geen dure borrels, we zijn niet gevestigd in een duur kantoor (want dat is zóó 2010…), of rijden dikke auto’s…Home  |  Wat we bieden  |  Onze Doelgroep  |  Contact  |  ….en wat nu?