FutureSolve is een organisatie met focus op de zakelijke rationalisering van morgen; gedreven, optimistisch en blijvend. Door de eigenzinnige visie en werkwijze van FutureSolve en het sterke persoonlijke contact met onze opdrachtgever worden de vraagstukken kraakhelder en oplossingen realiseerbaar.

wie

FutureSolve is een maatschappelijk betrokken organisatie gespecialiseerd in Venture Management, Consultancy & Coaching. Wij bieden duurzame ondersteuning van ondernemingen, ondernemers en bestuurders, onze passie is verander- en innovatiemanagement. Voor ondernemingen, ondernemers en bestuurders zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress. Wij werken samen met zelfstandige professionals en gespecialiseerde ondernemingen met een uitmuntende reputatie.

wat

Wij zijn gespecialiseerd in het besturen van interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen, projecten, programma’s en tijdelijke initiatieven.
Wij zijn actief als accelerator en incubator en bieden hulp bij interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen. Voor ondernemingen en organisaties zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress. Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten zoals o.a. online- en offline werkruimte, gepersonaliseerde diensten, een cultuurprogramma, coaching, een bewezen netwerk van professionals en toegang tot kapitaal

waar

FutureSolve is gevestigd in Almere, heeft een krachtig wereldwijd netwerk en is anno 2021 voornamelijk actief in West-Europa. We maken voornamelijk gebruik van kantoren en flex locaties zoals deze worden aangeboden door de The World Trade Centers Association (WTC).

Voor meer informatie: www.wtca.org

Flexibel en ‘low cost’ spelen we hiermee in op de behoefte van onze klant-gerelateerde trajecten.