Wie – Wat – Waar

FutureSolve is een maatschappelijk betrokken organisatie gespecialiseerd in Verander Management, Innovatie, Consultancy & Coaching.

Wij bieden duurzame ondersteuning van ondernemingen, ondernemers en bestuurders, vanuit onze passie zijn we gedreven, optimistisch en blijvend. Voor ondernemingen, ondernemers en bestuurders zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress.

Wij zijn gespecialiseerd in het besturen van interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen, projecten, programma’s en tijdelijke initiatieven.

Wij zijn actief als accelerator en incubator en bieden hulp bij interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen. Voor ondernemingen en organisaties zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress.

Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten of kapitaal.

Wat we doen…

Change Management

Wij bieden begeleiding bij ‘vrijwillige’ en (acute) noodzakelijke veranderingen en adviseren coachen en begeleiden (startende en doorstartende) ondernemers, bedrijven en organisaties bij het realiseren van de beoogde doelstellingen…

Consultancy

FutureSolve is een dienstverlener puur sang met daadkrachtige en ervaren senior interim professionals die interim en consultancy opdrachten uitvoeren binnen Nederlandse bedrijven en organisaties of tijdelijk leidinggeven aan complexe projecten…

Innovatie Management

Innoveren, organiseren, verbinden, samenwerken, coachen, overtuigen, doorpakken, gedragsverandering en mensen meekrijgen, dat is wat we doen…

Executive Coaching

In de wereld van constante veranderingen, innovatie en technologie is juiste advisering, begeleiding en training een randvoorwaarde voor succes van ondernemingen en de individuele en zakelijke professional. Wij helpen bestuurders en haar organisaties succesvol te worden en te blijven en beantwoorden de behoefte en wensen van onze internationale opdrachtgevers…

We zijn gevestigd in Almere en internationaal inzetbaar. Met een breed internationaal netwerk hebben we flexibele kantoren beschikbaar ondersteunend aan uw opdrachten, projecten en tijdelijke organisaties. Meer weten? Laat hier een bericht achter….