Wie – Wat – Waar

FutureSolve is een maatschappelijk betrokken organisatie gespecialiseerd in Coaching & Advies, Executive Coaching en Consultancy.

Wij bieden duurzame ondersteuning van individuen, ondernemingen, ondernemers en bestuurders, vanuit onze passie zijn we gedreven, optimistisch en blijvend. Voor ondernemingen, ondernemers en bestuurders zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress.

Wij zijn gespecialiseerd in het besturen van interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen, projecten, programma’s en tijdelijke initiatieven.

Zakelijk zijn wij zijn actief als accelerator en incubator en bieden hulp bij interne en externe vrijwillige en noodzakelijke veranderingen. Voor ondernemingen en organisaties zijn wij het verschil tussen continuïteit of discontinuïteit, winst of verlies, arbeidsvreugde of ondraaglijke stress.

Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten of kapitaal.

We zijn gevestigd in Almere en internationaal inzetbaar. Met een breed internationaal netwerk hebben we flexibele kantoren beschikbaar ondersteunend aan uw opdrachten, projecten en tijdelijke organisaties. Meer weten? Laat hier een bericht achter….