Wat

innovationTurnaround & Innovation Management,
van Strategie naar Executie.

Oplossings- en Toekomstgericht,
Consultancy & Interim Management.

Met de inzet van mens en technologie creëren en managen wij innovatieve oplossingen voor industriële, commerciële of maatschappelijke doeleinden. Wij observeren en begrijpen de behoefte en interactie door de ogen van onze klant en zetten frustratie om in innovatie.

In de vierde industriële revolutie gaan veranderingen sneller dan ooit en worden ze ingewikkelder dan ooit door het samengaan van technologieën als blockchain, robotisering, en het internet of things. Dat leidt tot angst en onzekerheid. Werknemers zijn bang dat robots hun baan inpikken, werkgevers dat hun businessmodel in één klap achterhaald raakt. Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken. Er is volgens ons maar één antwoord: innovatie. Maar niet de klassieke innovatie van R&D en patenten. Deze tijd vraagt om innovatie die vanuit de medewerker en de manager komt.

Wij helpen bestuurders en haar organisaties succesvol te worden en te blijven. Met een ideale mix van inhoudelijke specialisten, verandermanagers, consultants en organisatiedeskundigen beantwoord FutureSolve de behoefte en wensen van haar internationale opdrachtgevers.

Wij onderscheiden ons in de markt door onze pragmatische aanpak waarbij we naast het behalen van lange termijn doelstellingen, onze relaties ook direct baten laten incasseren door direct resultaat op te leveren. Zonder poespas, poeha of bla-bla.

Wij zijn ons bewust van uw (technologische) uitdagingen van morgen.
We werken oplossingsgericht, intuïtief en transparant, onze passie is het resultaat.

Onze passie en specialisme is change- en innovatie management en bieden u controle in de toekomst. Wij zetten frustratie om in innovatie en doen dit met de inzet van;
– de beschikbare (en bewezen) technologieën,
– uw beschikbare (human) capital/resources.

Wij bieden bijstand met het aanbieden van consultancy, programma management, interim-management en vanuit onze rol als intermediair bij;

  • Turnaround & Innovation Management
  • Start- en doorstart van een initiatief of onderneming
  • Realisatie van strategie naar executie
  • Omgang met tijdelijke initiatieven
  • Post-Merger Integration (PMI) / Carve Out
  • Culture & Technology Alignment
  • BI/data insights/Continuous Improvement Management
  • Crisismanagement
    en diverse vormen van funding en/of participatie.

Consultancy, Programma Management en Implementatie Kracht; Turnaround & Innovation Management, van Strategie naar Executie. Met de inzet van mens en technologie creëren wij oplossingen voor industriële, commerciële of maatschappelijke doeleinden.

Wij observeren en begrijpen de behoefte en interactie door de ogen van onze klant en haar eind-klant.

Innovatie is een niets anders dan iets nieuws doen om vooruit te komen.
Innovatie is anders werken, denken en doen.

Wij managen uw organisatie- of bedrijfscultuur en zetten onze I-CIRPER™ methode in als een ‘behandelmethode’ voor problemen, uitdagingen en onregelmatigheden op de werkvloer (zoals processen, procedures en incidenten) en het herstellen van onbalans tussen individuen onderling.

Om uw doelstellingen te realiseren hebben een ideale mix van ervaren consultants, verandermanagers, organisatiedeskundigen, project- & programmanagers en techneuten tot onze beschikking.

Bel ons op 085 0653161 voor een vrijblijvend advies of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.