Werkwijze

blockWij bieden hulp bij vrijwillige en noodzakelijke veranderingen.
Pragmatisch, oplossings- en toekomstgericht.

Met veel aandacht voor de intermenselijke relatie zijn we sterk in het verbinden en creëren we van nature een open transparante atmosfeer. Wij stellen de toekomst veilig door de status quo en de realiteit in balans te brengen met de wensen en behoefte.

Onze passie is resultaat. Interesse, begrip en bevlogenheid; U als mens centraal.

ONZE WERKWIJZE IN 4 STAPPEN:
1. Eerst maken we kennis met elkaar. Wij hechten er belang aan dat het ‘klikt’. Vanaf de eerste minuut is transparantie en vertrouwen een randvoorwaarde voor het uiteindelijke succes. We bespreken de wensen en eisen, uitdagingen en het beoogde resultaat.
2. Daarna bepalen we gezamenlijk de planning, doelstelling en hoe daar te komen. S.M.A.R.T. Omdat we resultaat (en proces georiënteerd) zijn delen we onze informatie op A4-niveau (kort, bondig en visueel) eventueel aangevuld met communicatie- en processtromen.
3. Dan is het proces en overeengekomen werkwijze leidend. Tussentijd zijn er voldoende momenten en mogelijkheden om bij te sturen en uitgangspunten te herzien.
4. Afsluitend evalueren wij met u de opdracht en sluiten desgewenst af met een advies en/of rapportage op A4-niveau. Alles geheel naar eigen wens en behoefte.


future12Ook kan er, wanneer gewenst, een geheimhoudingsverklaring (non-disclosure agreement (NDA) of Confidentiality Agreement (CDA)) worden ondertekend met u als individu en/of tekenbevoegde opdrachtgever. Hiermee borgen we bijvoorbeeld dat alle uitgewisselde informatie eigendom blijft van de verstrekkende partij. Voor o.a. startups kan het hebben van een getekende geheimhoudingsverklaring belangrijk zijn bij bijvoorbeeld patentaanvragen.

“Wij geloven dat een traject pas succesvol kan zijn bij een optimale samenwerking en 100% commitment van u als opdrachtgever”

100% Value for Money
Onze klanten en relaties zijn altijd 100% tevreden en betalen heel graag onze factuur en daarom zijn wij nooit te duur. Altijd? Ja…. altijd. Als klant betaal je dus conform afspraak onze gevraagde vergoeding. Niet tevreden? Dan betaal je (meestal) niets. In ieder geval gaan wij nooit in discussie over de hoogte van de factuur.
Waarom? We gaan niet mee in de negatieve mindset of houding van onze medemens. Dit geldt dus ook voor onze partners, collega’s en medewerkers. Onze positieve mindset, passie en bevlogenheid is besmettelijk. Maar ook wij hebben de wijsheid niet in pacht en wij maken onbewust fouten.

Wat ons drijft? Verbinden, organiseren, samenwerken, adviseren, overtuigen, innoveren, doorpakken, gedragsverandering en mensen meekrijgen. Wij innoveren en veranderen van binnenuit gericht op de toekomst van u en uw onderneming en brengen graag orde in chaos.


Bel ons op +31(0)36 799 8750‬ voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.