Venture management bieden wij met de inzet van innovatie ondersteunend aan bestaande en volledige nieuwe producten of diensten, of het betreden van een veelbelovende nieuw opkomende markt. Wij zorgen voor alignement tussen zakelijke- en privébelangen en faciliteren Business Continuity Management, Post-Merger Integration en Carve Out trajecten, ontwikkelen en coachen de bestuurders en ‘vreemde’ aandeelhouder, en zetten sterk in op Strategisch Business Intelligence. Een legal- en financial- assessment zijn een onderdeel van de paragraaf Risk Management.

Als accelerator

Als accelerator boosten we uw ambitie om keihard te groeien, delen wij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Accelereren is een vak, het resultaat behaalt u slechts in samenwerkingsverbanden, nooit alleen. Door het samen te doen gaat u met elkaar een verplichting aan en onder toezicht van uw mentor/coach behoud u de focus en juiste balans tussen planning en executie.

Als business incubator

Als business incubator ondersteunen wij u in elke (doorstart-)fase die u ervaart als ondernemer tot ver voorbij de scale-up fase. Geen half werk dus… Samen werken we aan uw ambitie en skillset.

Innovatie & ondernemerschap.

Wij blijven weg van de hype en zijn kritisch. Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten zoals o.a. online- en offline werkruimte, gepersonaliseerde diensten, een cultuurprogramma, coaching, een bewezen netwerk van professionals en toegang tot kapitaal.

Wij bieden organisatieadvies, culture alignment, change & turnaround management en zetten sterk in op Strategisch Business Intelligence. Een legal- en financial- assessment zijn een onderdeel van de paragraaf ‘Risk Management’.

I-CIRPER™

Het oplossen van problemen, conflicten, defecten, uitdagingen en het herstellen van onbalans is van aller tijden. Het benaderen van issues anno 2021 vraagt ondertussen, mede door verkregen inzichten, ervaringen, een overkill aan methodieken en de huidige stand van technologie/science, een geheel herziende benadering.

Lees hier verder..

De I-CIRPER™ methode is een ‘behandelmethode’ voor problemen, uitdagingen en onregelmatigheden op de werkvloer (zoals processen, procedures en incidenten) en het herstellen van onbalans tussen individuen onderling.