Venture Management

Met meer dan 25 jaar ervaring innoveren wij uw organisatie naar een zelf sturende organisatie; Future-Proof.

Venture management bieden wij met de inzet van innovatie ondersteunend aan bestaande en volledige nieuwe producten of diensten, of het betreden van een veelbelovende nieuw opkomende markt.

Wij ontwikkelen en besturen een klantgerichte zelfsturende bedrijfscultuur en laten bestaande en nieuwe producten of diensten aansluiten op een veelbelovende nieuw opkomende markt.

Wij zorgen voor alignement tussen zakelijke- en privébelangen en faciliteren Business Continuity Management, Post-Merger Integration en Carve Out trajecten, ontwikkelen en coachen de bestuurders en ‘vreemde’ aandeelhouder, en zetten sterk in op Strategisch Business Intelligence. Een legal- en financial- assessment zijn een onderdeel van het hoofdstuk Risk Management.

Wij blijven weg van de hype en zijn kritisch. Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten zoals o.a. online- en offline werkruimte, gepersonaliseerde diensten, een cultuurprogramma, coaching, een bewezen netwerk van professionals en toegang tot kapitaal.

Accelerator & Business Incubator

Als accelerator boosten we uw ambitie om keihard te groeien, delen wij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Accelereren is een vak, het resultaat behaalt u slechts in samenwerkingsverbanden, nooit alleen.

Door het samen te doen gaat u met elkaar een verplichting aan en onder toezicht van uw mentor/coach behoud u de focus en juiste balans tussen planning en executie.

Als business incubator ondersteunen wij u in elke (doorstart-)fase die u ervaart als ondernemer tot ver voorbij de scale-up fase. Geen half werk dus… Samen werken we aan uw ambitie en skillset.