Options4Life


Binnen het thema programma Options4life bieden wij ondersteuning naar het zelfstandig vinden van de juiste antwoorden en oplossingen die er voor jou toe doen.

Het thema programma Options4life biedt u:

  • één contactpersoon, jouw coach
  • 24/7 beschikbaar en bereikbaar, altijd binnen 2 uur contact
  • coaching in een vertrouwde omgeving, locatie onafhankelijk en op elk tijdstip
  • uitermate geschikt voor individuen die vastlopen, te maken hebben met sociale angsten en die zich bevinden binnen het autisme spectrum.

Wij bieden deze thematische coaching voor vrijwel elke leeftijd, binnen elk gezin. Wij helpen individuen succesvol te worden en te blijven. Met een ideale mix van inhoudelijke specialisten, coaches, consultants en therapeuten beantwoorden we de behoefte en wensen van onze relaties. Onze specialisten staan u bij met elk zijn of haar specialiteit.

Het thema programma Options4life is gespecialiseerd in de ondersteuning naar het zelfstandig vinden van de juiste antwoorden en oplossingen die er voor jou toe doen.

24/7/365 betrokken, rust en resultaat door individuele aandacht vanaf het eerste moment. Op elk gewenst moment van de dag, voor elke doelgroep en leeftijd, fysiek of online, privé of zakelijk. Vanuit verschillende invalshoeken bieden wij diverse opties die jou in uw leven kunt gebruiken ter verbetering of verrijking.


ca. 45 cliënten per jaar ontvangen onze individuele ondersteuning binnen het thema programma Options4life


6 deskundigen binnen de regio groot Amsterdam, Utrecht, Almere.


al meer dan 20 jaar ervaring


Overbelast, burn-out, onbalans binnen jouw relatie of hulp wanneer je leeft om te overleven; wij zijn beschikbaar voor vrijwel elke beurs.

Wij nodigen je van harte uit om met ons kennis te maken.