Missie, Visie & Strategie

Onze missie is een substantiële bijdrage te mogen leveren aan een duurzame en gebalanceerde wereld door individuen, bedrijven, overheden, onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties (en de mensen hierbinnen) te adviseren, te coachen en te ondersteunen in haar oprechte ambities, en samen met de klant hierin succesvol te zijn.

Dit doen wij door bedrijven te helpen op het gebied van turnaround & innovation management, sociale en technologische innovatie, implementatie en realisatie met de inzet van nieuwe en verkregen inzichten. Met onze unieke business case gedreven aanpak geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de te leveren prestatie, verwachtingen en investeringen.

Door menselijk en innovatief te zijn op het gebied corporate performance management en organisatie optimalisatie, het geven van daadkrachtig beleids- organisatieadvies en daarbij te focussen op zowel strategie als implementatie, zijn we in staat om duurzame waarde te creëren voor onze klanten en haar omgeving.

cropped-interim-management.jpg

“..het kán beter, het móet beter, dus gaan we dat beter maken.”

De kern van onze strategie is om ons te onderscheiden in de markt door onze
pragmatische ‘down to earth’ aanpak, waarbij we naast het behalen van lange termijn doelstellingen onze klanten ook direct baten laten incasseren door quick wins op te leveren. Wij zorgen ervoor dat de dagelijkse activiteiten en marges aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming, en dat het individueel wenselijke in alle redelijkheid gerealiseerd kan worden.

100% Value for Money
Onze klanten en relaties zijn altijd 100% tevreden en betalen heel graag onze factuur en daarom zijn wij nooit te duur. Altijd? Ja…. altijd. Als klant betaal je dus conform afspraak onze gevraagde vergoeding. Niet tevreden? Dan betaal je (meestal) niets. In ieder geval gaan wij nooit in discussie over de hoogte van de factuur.
Waarom? We gaan niet mee in de negatieve mindset of houding van onze medemens. Dit geldt dus ook voor onze partners, collega’s en medewerkers. Onze positieve mindset, passie en bevlogenheid is besmettelijk. Maar ook wij hebben de wijsheid niet in pacht en wij maken onbewust fouten.

Onze relaties en referenties zijn voornamelijk ambitieuze, onafhankelijk denkende beslissers die onderscheid maken tussen opinies en realiteiten. Met een hoog verantwoordelijkheid gevoel en staan open voor ideeën en visies van anderen, en met het creëren van waarden als hoogste doel.

Dus als u als ondernemer betere prestaties wenst dan uw concurrent dan neemt u contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw dagelijkse activiteiten aansluiten op de strategische doelen van uw onderneming.


Bel ons op +31(0)36 799 8750‬ voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.