Opgelost

nextWij lossen de toekomstige problemen op
alsof ‘de uitdaging van gisteren is opgelost’

Future Solve is succesvol in resultaat van morgen. De ervaringen van gisteren bieden daarbij houvast. Turnaround & Innovation Management, van Strategie naar Executie.

Een probleem of uitdaging oplossen vraagt om een proces, een benadering die eenvoudig door iedereen te gebruiken is. Een belangrijke voorwaarde aan zo’n proces is dat iedere betrokkene zich conformeert aan één werkwijze of benadering. Een bijkomend voordeel is dat er direct een dialoog ontstaat.

Issue Solving Process & Approach: I-CIRPER
Issue –> Cause Analysis –> Impact Analysis –>
Risk –> Plan –> Evaluation –> Recommendations.

Wij managen uw organisatie- of bedrijfscultuur en zetten onze I-CIRPER™ methode in als een ‘behandelmethode’ voor problemen, uitdagingen en onregelmatigheden op de werkvloer (zoals processen, procedures en incidenten) en het herstellen van onbalans tussen individuen onderling.

Meer informatie leest u hier


notmeWij begeleiden individuen op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie naar het inzicht van Onbewust Onbekwaam naar Bewust Onbekwaam, van Bewust Bekwaam naar Onbewust Bekwaam handelen.”

In de wereld van constante veranderingen, innovatie en technologie is adviseren, begeleiding en training een randvoorwaarde voor succes van de individuele en zakelijke professional. Dit bieden wij locatie onafhankelijk en op maat.

Meer informatie leest u hier


83De afgelopen jaren hebben we met onze unieke ‘down to earth’ benadering veel relaties mogen bijstaan. Ondernemersgericht, ondersteunend, adviserend en innoverend spelen we in op de wensen en behoeften van onze klanten. Omdat elke uitdaging uniek is en wij vooruit naar de toekomst kijken spreken we niet van referenties maar van onze doelgroep.

83% van onze opdrachtgevers heeft onze benadering als zeer positief ervaren en hen in staat heeft gesteld efficiënter en productiever te zijn en ziet dit in de toekomst, op eigen kracht, toenemen.

17% van onze opdrachtgevers maakt nog gebruik van onze diensten en hoopt in de toekomst, met de inzet van eigen mensen, zelfstandig en onafhankelijk innoverend te blijven.

Ons geheim? Met onze unieke aanpak geven wij altijd vooraf duidelijkheid over de te leveren prestatie, de verwachtingen en de investering. Wij tonen aan dat collega’s heel goed zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen over datgene waar ze goed in zijn. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde en ervaren specialisten. Met onze consultancy-skills, creatieve vaardigheden, en ideeën bieden we multidisciplinaire oplossingen die uw wens en behoefte ondersteunen.


Bel ons op +31(0)633933939 voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Meer informatie leest u hier