Onze doelgroep

De afgelopen jaren hebben we met onze unieke ‘down to earth’ benadering veel relaties mogen bijstaan. Ondernemersgericht, ondersteunend, adviserend en innoverend spelen we in op de wensen en behoeften van onze klanten. Door de aard van onze opdrachten delen we onze referenties slechts op verzoek.

Onze doelgroep en ons netwerk bestaan met vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers. In een persoonlijk onderhoud delen we graag (en met veel trots) onze visie, doelstellingen en meerwaarde voor uw organisatie.

Wij observeren en begrijpen de behoefte en interactie door de ogen van onze klant.


83

De afgelopen jaren hebben we met onze unieke ‘down to earth’ benadering veel relaties mogen bijstaan. Ondernemersgericht, ondersteunend, adviserend en innoverend spelen we in op de wensen en behoeften van onze klanten. Omdat elke uitdaging uniek is en wij vooruit naar de toekomst kijken spreken we niet van referenties maar van onze doelgroep.

83% van onze opdrachtgevers heeft onze benadering als zeer positief ervaren en hen in staat heeft gesteld efficiënter en productiever te zijn en ziet dit in de toekomst, op eigen kracht, toenemen.

17% van onze opdrachtgevers maakt nog gebruik van onze diensten en hoopt in de toekomst. met de inzet van eigen mensen, zelfstandig en onafhankelijk innoverend te blijven.


Bel ons op +31(0)633933939 voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.