Individuele Coaching

Wij bieden thematische coaching, training & begeleiding aan jeugdigen en volwassenen, groepen en individuen, privé en zakelijk, lichamelijk en geestelijk.

Wij helpen individuen succesvol te worden en te blijven. Met een ideale mix van inhoudelijke specialisten, coaches, consultants en therapeuten beantwoorden we de behoefte en wensen van onze relaties. Onze specialisten staan u bij met elk zijn of haar specialiteit.

Éénmalig, op afroep, wekelijks of slechts eens per maand; onze cliënten bepalen zelf het tijdstip, de locatie en type ondersteuning.

Wij onderscheiden ons door onze pragmatische aanpak waarbij we naast het behalen van lange termijn doelstellingen, onze relaties ook direct baten laten incasseren door direct resultaat op te leveren. Zonder poespas, poeha of bla-bla.

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their growth”

– John Whitmore

1:1 coaching in de buitenlucht

Onze keuze om, wanneer fysiek mogelijk, buiten te coachen is veelzijdig. Het is in deze tijd van Corona eenvoudiger de gewenste en noodzakelijke afstand te houden, het is buiten is altijd gezonder dan binnen en buiten is het elke dag anders.

Wandelen of buiten bewegen is vrijwel voor iedereen zeer toegankelijk, je verbrandt calorieën en is het fantastisch voor je humeur. Je prikkelt je zintuigen en wandelend bouw je een prima conditie op. Het is goed voor je brein en je loopt vrijwel geen risico op blessures op.

Last but not least; na een goede wandeling slaap je als een roos.

mini-vakantie
van 3 uur

Een combinatie van wandelen, varend, en ultieme rust; een mini-vakantie van ca. 3 uur. Éénmalig of incidenteel inclusief koffie of thee en een gezonde versnapering.

Locaties door heel Nederland en België dus altijd bij jou in de buurt…

combi van
binnen en buiten

Wandelend in een mooie passende omgeving op weg naar een top locatie waarna we ons veilig laten vervoeren op het water.

In ca. 5 uur eigenaar worden van nieuwe inzichten, vernieuwde motivatie en goede energie. Het hele jaar door, ook in de avonduren….

zintuigen aan
en één met de natuur

Wandelend door de natuur met af-en-toe een kijkpauze. Locatie onafhankelijk voor iedereen mogelijk en toegankelijk.

Uitermate geschikt voor minder-valide en wanneer je matig tot slecht ter been bent. Veel geprezen door onze stads-nomaden en als relatie boost.