Change Management

“Wij bieden begeleiding bij ‘vrijwillige’ en (acute) noodzakelijke veranderingen en adviseren coachen en begeleiden (startende en doorstartende) ondernemers, bedrijven en organisaties bij het realiseren van de beoogde doelstellingen“

vrijwillige veranderingen

Transformeren, turnaround management, innoveren, reorganiseren. Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij leiderschap bij veranderingen van strategie tot executie.

acute & noodzakelijke veranderingen

Onverwacht en vaak ongelegen. Met een senior team van consultants bezweren wij elke crisis. Economisch, organisatorisch, bestuurlijk; wij beperken de zakelijke en individuele impact.

zacht veranderen

Veranderen is een keuze, change management is een vak. Wij veranderen geen cultuur maar gedrag en onze benadering is top down. Wij implementeren zelfsturende organisaties, trainen, begeleiden en coachen bestuurders en medewerkers van reactief naar creatief.

Wij realiseren echte transformaties, en laten bedrijven met onze persoonlijke inzet een grote stap naar voren maken. Voor elke situatie hebben we dan ook een beproefde aanpak waarbij onze betrokkenheid een aantoonbare ‘long-term’ meetbare meerwaarde kan zijn. 

De kern van onze strategie is om ons te onderscheiden in de markt door onze pragmatische ‘down to earth’ aanpak, waarbij we naast het behalen van lange termijn doelstellingen onze klanten ook direct baten laten incasseren door quick wins op te leveren.