In de wereld van constante veranderingen, innovatie en technologie is juiste advisering, begeleiding en training een randvoorwaarde voor succes van ondernemingen en de individuele en zakelijke professional.

Wij helpen bestuurders en haar organisaties succesvol te worden en te blijven en beantwoorden de behoefte en wensen van onze internationale opdrachtgevers. Dit bieden wij locatie onafhankelijk en op maat.

groei2

“Wij begeleiden individuen op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie naar het inzicht van Onbewust Onbekwaam naar Bewust Onbekwaam, van Bewust Bekwaam naar Onbewust Bekwaam handelen.”

Zakelijke en corporate trajecten:
Doorgaans is het uitgangspunt om een bedrijf, team of afdeling te observeren, analyseren en begeleiden naar een nieuwe situatie. Gemiddelde trajecten duren 12 tot 18 maanden met als gevolg dat we rust en balans creëeren en door de intensieve aandacht mens, afdeling en/of organisatie op hoger niveau tillen.

Wij helpen bestuurders en haar organisaties succesvol te worden en te blijven. Met een ideale mix van inhoudelijke specialisten, verandermanagers, business consultants en organisatiedeskundigen beantwoord FutureSolve de behoefte en wensen van haar internationale opdrachtgevers.

Individuele trajecten:
✓Business, Management of Executive consultancy, coaching, begeleiding & training
✓Ontwikkeling persoonlijke effectiviteit van de individuele en zakelijke professional, managers, medewerkers en leidinggevenden in organisaties
✓Critical support & mediation bij escalaties (24/7)

Business Consultancy/Coaching
Business Consultancy richt zich op uw rol, verantwoording en de balans met privé als ondernemer. We gaan samen op de ondernemersstoel zitten en knokken voor het succes van jouw onderneming, de balans met uzelf en privé. We bespreken de stand van zaken vanuit de ondersteunende processen van uw organisatie.

Management Consultancy/Coaching
Management Consultancy richt zich op efficiënt en effectief managen én leidinggeven. Binnen uw organisatie als team member, member of staff en people-manager. U komt erachter hoe om te gaan met andere belangen en de interne politiek, hoe u de juiste energie inzet en uiteindelijk overhoudt. Wij richten ons op de balans tussen werk en privé, tussen u en uw collega’s en we hebben aandacht voor uw Persoonlijke Effectiviteit.

Executive Consultancy/Coaching
Executive Consultancy richt zich op bestuurlijke top van de organisatie. Uw rol en positie uitbouwen en behouden is een kwestie van politiek en invloed. Daadkracht en richting worden van u gevraagd. En daar wordt u ook op afgerekend. Als uw Executive Consultant zijn wij uw sparringpartner, een gelijkwaardige die u bijstuurt, corrigeert en triggert. Zonder een eigen belang sturen we u bij en spelen we in op uw behoefte en balans. Wij houden u een spiegel voor en dwingen u tot keuzes en prioriteiten.


stoom 4

Snel beschikbaar 
✓Binnen 24 uur een afspraak (remote)
✓We reserveren minimaal 1,5 uur
✓Op elk gewenst tijdstip, ook ’s avonds en het weekend

Buiten-sessies 
Wij adviseren, ondersteunen, coachen en begeleiden bij voorkeur, als het weer dit toelaat, in de open lucht op een locatie naar wens. Eenmalig of als onderdeel van een regulier traject.

Bereikbaarheid gedurende coachingstrajecten
Voor alle coachingstrajecten geldt dat de coach gedurende het coachingstraject, 24/7 bereikbaar is voor de coachee.