Accelerator, Incubator & Venture Management

Wij helpen startende en doorstartende ondernemingen in het behalen van haar hoogwaardige ambitie waarbij social entrepreneurship het uitgangspunt is.

Als accelerator boosten we uw ambitie om keihard te groeien, delen wij onze kennis, ervaring en ons netwerk.

Accelereren is een vak, het resultaat behaalt u slechts in samenwerkingsverbanden, nooit alleen. Door het samen te doen gaat u met elkaar een verplichting aan en onder toezicht van uw mentor/coach behoud u de focus en juiste balans tussen planning en executie.

Als business incubator ondersteunen wij u in elke (doorstart-)fase die u ervaart als ondernemer tot ver voorbij de scale-up fase. Geen half werk dus… Samen werken we aan uw ambitie en skillset.

no mountain to high…..

FutureSolve is actief op o.a. crunchbase.com en een verscheidenheid aan ecosystemen het onmogelijk mogelijk te maken en de bereidheid van investeerders voor scale-ups te vergroten.

Venture management bieden wij met de inzet van innovatie ondersteunend aan bestaande en volledige nieuwe producten of diensten, of het betreden van een veelbelovende nieuw opkomende markt. Wij zorgen voor alignement tussen zakelijke- en privébelangen en faciliteren Business Continuity Management, Post-Merger Integration en Carve Out trajecten, ontwikkelen en coachen de bestuurders en ‘vreemde’ aandeelhouder, en zetten sterk in op Strategisch Business Intelligence. Een legal- en financial- assessment zijn een onderdeel van de paragraaf Risk Management.

Innovatie & ondernemerschap.
Wij blijven weg van de hype en zijn kritisch. Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten zoals o.a. online- en offline werkruimte, gepersonaliseerde diensten, een cultuurprogramma, coaching, een bewezen netwerk van professionals en toegang tot kapitaal.

Social entrepreneurship
Wij zijn anders… Social entrepreneurship, het nastreven van het maatschappelijk doel, is voor ons het uitgangspunt. Omdat grenzen steeds meer vervagen is onze benadering internationaal vanuit Nederland. Wij ondersteunen ethisch zonder winstbejag en nemen alleen een belang in een onderneming op uitnodiging. Wij bieden duidelijkheid vooraf en daarom nooit verrassingen achteraf.

Wij praten niet over kosten maar over kansen….

Bel ons op +31(0)36 799 8750‬ voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.