ACCELERATOR, INCUBATOR & VENTURE MANAGEMENT

Wij helpen startende en doorstartende ondernemingen in het behalen van haar hoogwaardige ambitie waarbij social entrepreneurship het uitgangspunt is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is mountain02.jpg
no mountain to high, no bridge too far

Als accelerator boosten we jouw ambitie om keihard te groeien, delen wij onze kennis, ervaring en ons netwerk. Accelereren is een vak, het resultaat behaal je slechts in samenwerkingsverbanden, nooit alleen. Door het samen te doen ga je met elkaar een verplichting aan en onder toezicht van je mentor/coach behoud jij de focus en juiste balans tussen planning en executie.

Als business incubator ondersteunen wij jou in elke (doorstart-)fase die je ervaart als ondernemer tot ver voorbij de scale-up fase. Geen half werk dus… Samen werken we aan jouw ambitie en skillset.

Venture management bieden wij met de inzet van innovatie ondersteunend aan bestaande en volledige nieuwe producten of diensten, of het betreden van een veelbelovende nieuw opkomende markt. Wij zorgen voor alignement tussen zakelijke- en privébelangen en faciliteren Business Continuity Management, Post-Merger Integration en Carve Out trajecten, ontwikkelen en coachen de bestuurders en ‘vreemde’ aandeelhouder, en zetten sterk in op Strategisch Business Intelligence. Een legal- en financial- assessment zijn een onderdeel van de paragraaf Risk Management.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is venture-management.jpg

Innovatie & ondernemerschap.
Wij blijven weg van de hype en zijn kritisch. Procesmatig realiseren we een op maat ontwikkeld programma om de gewenste groei te behalen. De ambitie van de (door-)startende onderneming om gecontroleerd te groeien tot een succesvolle ondernemingen maken wij mogelijk met de inzet van een geïntegreerd pakket van diensten zoals o.a. online- en offline werkruimte, gepersonaliseerde diensten, een cultuurprogramma, coaching, een bewezen netwerk van professionals en toegang tot kapitaal.

Social entrepreneurship
Wij zijn anders… Social entrepreneurship, het nastreven van het maatschappelijk doel, is voor ons het uitgangspunt. Omdat grenzen steeds meer vervagen is onze benadering internationaal vanuit Nederland. Wij ondersteunen ethisch zonder winstbejag en nemen alleen een belang in een onderneming op uitnodiging. Wij bieden duidelijkheid vooraf en daarom nooit verrassingen achteraf.


Bel ons op +31(0)36 799 8750‬ voor een vrijblijvend advies
of stuur ons een bericht. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Gepubliceerd door content creator & moderator

just ask....