Changing numbers ;)

Ons hoofd-telefoonnummer is gewijzigd..

We werken hard en we zijn altijd met onze klanten bezig. Goed bereikbaar zijn zonder tussenkomst van een secretaresse is een keuze, wij staan uw graag direct inhoudelijk te woord. Het kan dus zijn dat we u terug moeten bellen om u de onverdeelde aandacht te geven. Van ons mag u dan ook verwachten dan we snel en pragmatisch handelen en direct inspelen op uw vraag of behoefte.

Vanaf 1 augustus is ons hoofdnummer gewijzigd naar: +31(0)36 799 8750
Na kantooruren zijn we ook bereikbaar op +31(0)633933939

Direct een kennismaking inplannen? 
Dat kan en is heel eenvoudig. Vrijblijvend, zonder verplichtingen en wanneer het u uitkomt. Gedurende dit gesprek van ongeveer een half uur maken we kennis, bespreken we uw wensen en behoefte en stellen wij de noodzakelijke vragen. Op basis van uw antwoorden op die vragen kunnen wij u vertellen wat we voor u (en/of uw organisatie) kan betekenen.

U mag ook hier een bericht achterlaten. Binnen Nederland reageren (overdag) op email, voicemail en tekstberichten altijd binnen 2 uur, internationaal binnen 4 uur.

Gepubliceerd door content creator & moderator

just ask....